Ultimele stiri

Ultima cursă de vacanţă din acest sezon a aterizat astăzi pe Aeroportul Internaţional Timişoara

wizz air

Pe Aeroportul Internațional din Timișoara, astăzi,  a aterizat ultima cursă de vacanță. 118 pasageri au sosit din Antalya, Turcia, iar această cursă a închis sezonul zborurilor de vacanţă, la Aeroportul Timişoara.

Vara acestui an a însemnat pentru Aeroportul Internaţional Timişoara un flux mult mai mare de pasageri, în special datorită curselor charter care au transportat turiştii spre destinaţiile favorite de vacanţă. În această vară, Aeroportul a înregistrat un număr de 22.334 pasageri la cursele charter, cu 78% mai mult faţă de anul precedent.

Antalya a fost destinaţia favorită şi în acest an (au fost înregistraţi 11386 pasageri), însă tour-operatorii au ales să ofere în sezonul estival 2014 şi vacanţe în trei insule greceşti (Skiathos, Zakynthos şi Creta).

În luna august, un tour-operator străin a efectuat mai multe curse charter spre şi dinspre Tel Aviv (Israel). A fost pentru prima dată când o aeronavă a operat curse directe spre această destinaţie, de la Aeroportul Timişoara.
Conform statisticilor Aeroportului, cele mai aglomerate luni în care turiştii au plecat în vacanţă au fost iulie şi august, însă agenţiile de turism au organizat zboruri până la începutul lunii octombrie.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*