Ultimele stiri

ULTIMA ORĂ: Bicicletele au fost RETRASE din stațiile RATT! Care este motivul și cu ce s-a contrazis primarul Nicolae Robu

Decizie de ultimă oră a reprezentanților municipalității. După ce au stat două săptămâni în trei din stațiile RATT din Timișoara, bicicletele ce au drept scop transportul de la o stație la alta, au fost duse în depozit.

Joi seara toate cele 30 de biciclete amplasate în stațiile RATT de la Catedrală, de la Mall și de la Poșta Mare au fost retrase din oraș. Motivul? Când proiectul a avut prima recepție s-au găsit unele nereguli.

Varianta oficială pentru care vehiculele au fost retrase din stații și duse în depozitul RATT unde se află și celelalte biciclete vine de la primarul Nicolae Robu. Deși nu ne-a oferit prea multe detalii, primarul a declarat pentru Timișoara Online că în timpul în care au stat în stații, bicicletele au fost zgâriate.

Situația se întâmplă în ciuda faptului că la mijlocul lunii, atunci când primele 30 de biciclete au fost amplasate în stații, edilul-șef al Timișoarei a declarat că acestea nu au cum să fie vandalizate.

„Există supraveghere video și tot sistemul este prevăzut cu sisteme antivandalizm. Sunt sisteme profesionale și au elemente de securitate”, spune Robu la vremea respectivă.

În ciuda acestui fapt, la două săptămâni distanță, bicicletele s-au reîntors în depozitul RATT tocmai pentru că au fost vandalizate.

Vă reamintim că În Timișoara vor exista 25 de stații pentru biciclete ce au scopul de a ajuta cetățenii la transportul de la o stație la alta. De gestionarea acestora se va ocupa chiar Regia Autonomă de Transport Timișoara. Valoarea proiectului este de 7,5 milioane lei cu TVA inclus, iar banii provin de la Uniunea Europeană.

8 Commentarii pe ULTIMA ORĂ: Bicicletele au fost RETRASE din stațiile RATT! Care este motivul și cu ce s-a contrazis primarul Nicolae Robu

  1. Eu nu stiu ce sa mai zic, fratilor. Voi nu v-ati saturat sa tot vedeti d-astea? Gura mare la inceput, laude, infoiala, iar apoi nici o treaba nu este finalizata. Bai, dar nimic! In afara de palmieri, omul asta n-a facut un lucru pana la capat, totul e santier, totul e inceput si mereu apar motive de amanari sau nerealizari. Ba inca mai revine si la ce a facut, ca nu s-a facut cum trebuie. Mai ieri zicea cat il tinea gura de bicicletele astea, azi baga vina pe zgarieturi. La fel a facut si cu Michelangelo, la care a dat nu stiu cate termene! Dar sa taie copacii la asta s-a priceput. Asta n-a amanat! Voi nu v-ati saturat?

    • Ai dreptate si din pacate asa se intampla si la nivel national nu doar local.Toate sant facute de mantuiala, drumuri, autostrazi, trotuare,borduri, se incaseaza o ploaie de bani, dupa care se reia de la capat alt ciclu ca anotimpurile. Alti bani , alta distractie si nu mai progresam deloc, pentru noi timpul s-a oprit in loc, vesnicia s-a nascut in Romania

  2. Nu cred ca va avea cum sa functioneze asa un sistem (fain) la noi avand in vedere respectul pe care il au oamenii pt lucrurile oferite pe gratis sau care nu sunt ale lor. Daca de pe acuma a inceput vandalizarea, ce o sa fie cand le da drumul? Dupa o luna nu o sa mai existe nicio bicicleta.

  3. Bicicletele erau cu dedicatie, da nu se puteau da asa, direct, ca batea prea tare la ochi! Acu, fiind „vandalizate”, vor putea fi casate si date pe gratis la „sarmani” functionari ai primariei sau la…neamurile lor!

  4. In loc sa puna jandarmeria/armata/politia si restul de zmei sa pazeasca palmierii mai bine puneau cate 2 in fiecare statie de autobuz…asa pazeau si bicicletele,incasau si bani de amenzi si poate existau si mai putini hoti de buzunare…dar nu la noi proiectele sunt facute cu firmele neamurilor si singura intentie e doar sa se incaseze $ pe proiect…si eu ma bucuram ca avem primar nou…vai si amar

  5. numai minciuni si scuze, ar trebui huiduit primaru asta care doar se lauda

  6. Voi cretinilor nu meritati un primar asa ca Nicolae Robu. Voi sunteti orbi? Spuneti si voi ce cacat a facut Ciuhandu sau restu’ primarilor pentru orasu’ asta? Robu intentioneaza de a duce cacatu’ asta de oras la un alt nivel iar voi stati si carcotati ca vitele.Mai bine sa stiu orasul in santier decat sa stiu ca nu se face nimic si ca Ciuhandu are strada de case in Germania…

  7. Blood postacu’ pe covrigi cu sare 🙂 Cine, mămicuţa ta poate, a pomenit undeva, ceva de Ciuhandru… ai restanţe la Poli, te dau ăştia afară din TNL (Tâmpiţeii Naţiei Lamentabile) sau ai normă la inepţie?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*