Ultimele stiri

Ultima strigare! Când se deschide traficul la Michelangelo

Michelangelo

Vești bune pentru șoferi. Lucrările merg ca pe roate la Michelangelo, iar înainte de Crăciun, „Moșul Nicolae Robu”  le va face o surpriză timișorenilor și va inaugura intersecția. Deschiderea traficului este programată undeva în intervalul 20-23 decembrie, în funcție de cum se vor mobiliza muncitorii.

„Se lucrează, s-a lucrat puternic și în weekenduri, zi și noapte la propriu. S-au făcut progrese și profităm de vremea bună să le putem face cetățenilor un frumos cadou de Crăciun. (…) Estimarea mea este că prin 20 sau 23 decembrie ar fi șanse să finalizăm lucrarea, dar depinde foarte mult şi de cum va fi vremea. Pentru săptămâna aceasta prognoza e încă de vreme bună, vom avansa și la sfârșitul săptămânii vom avea fundația realizată în integralitate.”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Acestea nu sunt, însă, singurele obiective la care se lucrează intens. Pe lângă zeci de străzi și trotuare care se află în reabilitare, Robu spune că se muncește din greu și pe strada Musicescu acolo unde lucrările au sistat mai bine de jumătate de an.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*