Ultimele stiri

Ultimele veşti legate de lărgirea pasajului Popa Şapcă. Când estimează primarul Robu că vor începe lucrările

Nicolae Robu

Primarul Timişoarei a venit, astăzi, cu o veste bună pentru şoferi. Există şanse mari ca lucrările de lărgire a pasajului Popa Şapcă să înceapă în această toamnă, iar acestea vor fi finalizate „relativ repede”, spune Nicolae Robu.

”Astăzi s-a emis autorizaţia de construcţie pentru lărgirea străzii Popa Şapcă la patru benzi şi a pasajului. Putem da drumul la realizarea documentaţiei în vederea organizării licitaţiei şi sperăm să decurgă bine, fără contestaţii. Sperăm ca în toamnă să dăm drumul la lucrări. Sperăm, de asemenea, ca traficul să fie perturbat cât mai puţin. Lucrarea nu va dura mult pentru că lărgirea pasajului se va face relativ repede. Nu pot să fac estimări, cred că va dura jumătate de an”, a anunţat, astăzi, Nicolae Robu.

Aproximativ 13 milioane de euro estimează reprezentanţii municipalităţii cî vor costa lucrările de modernizare a pasajului Popa Şapcă. Nicolae Robu îşi doreşte ca şi lucrările de lărgire a pasajului Jiul să înceapă în acelaşi timp cu cele de la Popa Şapcă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*