Ultimele stiri

Un autobuz din Timișoara își schimbă traseul. Cum va circula

ratt

Atenție, timișoreni! RATT anunță că în seara de joi, 11 septembrie, şi de vineri, 12 septembrie, începând cu ora 22.00, se vor devia ultimele curse ale liniei de autobuz 8 barat în sensul de circulaţiei de la Piaţa Domăşnean spre Piaţa Bălcescu. Traseul deviat începe de pe Strada Stan Vidrighin, se continuă pe strada Profesor Dr. Aurel Păunescu Podeanu, pe Aleea F.C. Ripensia până la intersecţia Michelangelo şi pe Victor Babeş până la Piaţa Bălcescu. Se va ocoli bulevardul Eroilor de la Tisa deoarece sunt planificate lucrări de asfaltare în nopţile de 11 şi 12 septembrie între 22.00 şi 6.00. În cursul zilei traseul rămâne cel cunoscut.

În aceste condiţii, se suspendă staţiile de pe bulevardul Eroilor de la Tisa şi de pe strada Johann Guttenberg. Autobuzul 8 barat va opri în staţia de la intersecţia Aleea F.C. Ripensia cu bvd. Eroilor de la Tisa şi în staţia de la intersecţia străzii Cluj cu bvd. Victor Babeş.

Orarul autobuzului 8 barat rămâne neschimbat. Începând cu ziua de 13 septembrie, sâmbătă, autobuzul 8 barat îşi reia traseul cunoscut pe Bvd. Eroilor de la Tisa. Autobuzul 8 barat asigură legătura între Piaţa Bălcescu şi AEM în perioada lucrărilor de la Banatim când tramvaiele 4 şi 8 circulă deviat pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*