Ultimele stiri

Un avion cu 116 oameni la bord, printre care şi un român, s-a prăbușit

Compania aeriană Air Algérie a anunţat că a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute după ce acesta a decolat din Ouagadougou, în Burkina Faso. Aeronava s-a prăbuşit şi toate cele 116 persoane aflate la bord au murit. Epava avionului a fost găsită în nordul Mali, dezintegrată, anunţă surse oficiale algeriene şi franceze.

Avionul companiei Air Algérie care s-a prăbuşit joi cu cel puţin 116 pasageri la bord, dintre care aproximativ 50 de francezi, a fost localizată, „dezintegrată”, în regiunea Gossi, în nordul Mali, potrivit unui comunicat al preşedinţiei Franţei, relatează AFP.

Avionul dispărut a fost localizat în regiunea Gossi, „în apropierea frontierei cu Burkina Faso”, a anunţat, în cursul nopţii de joi spre vineri, preşedinţia franceză, confirmând o informaţie în acest sens oferită anterior de autorităţile din Burkina Faso.

Un cetăţean român figurează pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut joi în spaţiul aerian al statului Mali, afirmă surse citate de Reuters, informează Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*