Ultimele stiri

Un bărbat a fost depistat mort de beat la volan. Vezi ce alcolemie avea

Un bărbat de 40 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului Timişoara. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l.

La data de 07 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului Timişoara.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Lugoj, ar fi condus un autoturism pe strada Demetriade, iar la intersecţia cu strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel nu ar fi respectat semnificaţia semnalului de culoare roşie a semaforului electric şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL ŞI ALCOOLUL SUNT INCOMPATIBILE!

Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*