Ultimele stiri

Un bărbat de 39 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, fără a deţine documente legale

lemn

Un bărbat de 39 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, fără a deţine documente legale. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget – Post Poliţie Traian Vuia şi Post Poliţie Fârdea au oprit pentru control, pe D.C. 127, în localitatea Susani, o autoutilitară încărcată cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 39 de ani, din comuna Mănăştiur, transporta peste 2 metri³ de material lemnos (esenţă cer şi gârniţă), fără a deţine aviz de însoţire sau alte documente care să ateste provenienţa materialului lemnos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Făget.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*