Ultimele stiri

„Un utilaj senzaţional” şi un „italian genial” l-au dat pe spate pe primarul Nicolae Robu pe șantierul de la Michelangelo

Michelangelo

„Un utilaj senzaţional” şi un „italian absolut genial” sunt cele două ingrediente care l-au impresionat pe primarul Nicolae Robu  pe șantierul de la Michelangelo. Viteza cu care aceștia lucrează pentru îndepărtarea pământului din pasaj l-au dat pe spate pe edil, care are numai cuvinte de laudă la modalitatea de lucru.

„În cursul zilei de astăzi va fi străpuns (n.r. pasajul) pe toată secțiunea. Să vedeți cum lucrează un utilaj senzațional și un om care manipulează acel utilaj, un italian absolut genial. Și nu fac abuz de limbaj. Eu așa ceva nu am mai văzut, a fost o încântare! Să vedeți cu ce viteză îl manevrează, să vedeți cum hardughia aia se deplasează foarte rapid”, a descris primarul Nicolae Robu, absolut încântat, modalitatea în care se lucrează pe șantierul de la Michelangelo.

Totuși dacă la inaugurarea Podului Michelangelo, Robu spunea că termenul de finalizare al pasajului subteran este 29 septembrie, acum situația s-a schimbat și timișorenii mai au de așteptat. Acum, edilul spune că, de fapt, termenul este de 16 luni de la data începerii lucrărilor, adică aprilie 2013. În plus, la acest termen se adaugă zilele în care nu au fost condiţii meteo să se lucreze.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*