Ultimele stiri

Un consilier judetean din Timis paraseste echipa PSD!

Sorin Cociobea

Consilierul judetean Sorin Cociobea a anuntat acest lucru in plenul CJ Timis de joi ca paraseste echipa consilierilor judeteni social- democrati, alaturandu-se consilierilor independenti.

Cociobea: ”Va anunt ca incepand de astazi nu mai fac partre din grupul consilierilor PSD si voi activa incepand de acum ca si independent”.
Consilierul judetean nu a dorit sa dezvaluie motivul pentru care face acest pas.
Sorin Cociobea a fost ales in anul 2012 pe lista consilierilor PDL, insa anul trecut a trecut in barca PSD in perioada ordonantei traseistilor data de Guvernul Ponta.
Vicepresedintele CJ Timis, Calin Dobra (PSD) a spus, in replica faptul ca se vor lua masuri impotriva lui Cociobea.
„Spunea anul trecut colegul nostru Sorin Cociobea ca vine la o guvernare sanatoasa, condusa de Victor Ponta, ca s-a saturat de circul colegilor lui, Tiberiu Lelescu si Marius „Martinescu, si ca vine la o echipa tanara, de viitor. Eu am crezut atunci ca a fost decizia lui sanatoasa si limpede si sunt ferm convins ca a fost. Cred ca acum a luat un pic de avant si de elan si a luat o decizie gresita si isi va asuma responsabilitatea din punct de vedere politic. Vom avea o sedinta si sigur se vor lua masuri pentru ca eu consider sa nu suntem bolnavi de cancer, suntem niste oameni sanatosi, care vrem sa facem ceva pentru acest judet si suntem de ani de zile in PSD, nu am fugit dintr-o parte in alta pentru o oportunitate”„,a declarat Dobra.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*