Ultimele stiri

Un consilier local dă de pământ cu Victor Ponta! Îl face anti-român

După eșecul organizării alegerilor prezidențiale din turul unu și doi și după ce a refuzat să demisioneze din funcția de premier al României, prim-ministrul Victor Ponta și-a câștigat antipatia a sute de mii de români. Printre ei se află și consilierul local Ștefan Sandu.

Într-o postare pe un site de socializare, acesta îl atacă dur pe premier.

Cum mai ai curaj să apari în fața noastră după ce ai umilit sute de mii de romani, să susții că nimeni nu ți-a cerut demisia, să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic? Chiar crezi că vom uita intoxicarea cu gaze a celor ce au stat ore în sir îi ploaie și frig cerând doar dreptul lor la vot?”, a scris Ștefan Sandu pe Facebook.

Mai mult decât atât, consilierul spune că Victor Ponta este un anti-român , iar pe cei ce îl susțin în ceea ce privește refuzul de a demisiona îi consideră penibili.

„Si voi, cei ce încă mai susțineți cauza acestui anti-român pe nume Ponta, ar fi bine să va abțineți, sunteți prea penibili!”, a mai scris Sandu.

Acestea nu sunt primele săgeți aruncate de consilierul local Ștefan Sandu către Victor Ponta, acesta postând în repetate rânduri pe Facebook atacuri la adresa premierului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*