Ultimele stiri

Un consilier local le-a pus gând rău cluburilor No Name și Heaven. Ce spune primarul Nicolae Robu

Neînțelegerile în ceea ce privește cluburile din Timișoara revin în Consiliul Local. Tărănistul Bogdan Herzog le-a pus gând rău cluburilor No Name și Heaven, pentru că, spune el, deranjează mii de locuitori. Totuși, primarul Nicolae Robu rămâne de partea cluberrilor și susține că localurile nu pot fi închise, chiar dacă provoacă disconfort.

În ultimul plen al CL s-a readus în discuție mai vechea problemă a cluburilor care deranjează, weekend de weekend, liniștea publică. Consilierul PNȚCD, Bogdan Herzog, a fost cel care a pus problema de această dată. El susține că mii de cetățeni sunt deranjați de gălăgia provocată de cluburile No Name și Heaven și cere municipalității să ia măsuri.

Totuși, primarul Nicolae Robu ne este în totalitate de acord cu țărănistul și spune că Timișoara nu este „campus mănăstiresc”, iar persoanele care stau în aceste zone ar trebui să își asume acest lucru. De asemenea, edilul spune că Poliția Locală este cea care trebuie să ia măsurile necesare pentru păstrarea liniștii publice, dar că nici nu se va mai pune problema de închidere a localurilor, așa cum s-a mai întâmplat.

„Poliţia trebuie să-i controleze şi să-i oblige să reducă nivelul sonor. Nu trebuie să ajungem cum s-a mai întâmplat şi să închidem imediat cluburile. Trebuie să înţelegem că trăim într-un oraş cu foarte mult tineret, care are nevoie şi de cluburi. Urbea noastră nu este campus monastiresc, ci este o localitate cu viaţă, care trebuie să aibă inclusiv cluburi. Proprietarii şi administratorii acestora trebuie însă să respecte legea. Dacă nu-şi iau măsuri de izolare fonică corespunzătoare, atunci trebuie să reducă volumul sonor, astfel încât să nu perturbe trăirea în zonă”, a spus Robu.

1 Commentariu pe Un consilier local le-a pus gând rău cluburilor No Name și Heaven. Ce spune primarul Nicolae Robu

  1. Locuiesc in zona. Nu avem nici o noapte de vineri si sambata linistita .Nu se poate dormi, nu se poate lumea odihnii !Multi lucreaza si zilele de sambata si merg la servici ametiti si nedormiti.Sunt bolnavi si copii care au nevoie de odihna, ca sa nu mai vorbesc de bolnavii din cele 4 spitale din zona! De multe ori le doresc celor care nu respecta pe nimeni, sa ajunga in stare grava in acele spitale si altcineva sa-si bata joc de ei , asa cum fac ei cu miiile de locatari si bolnavi din zona! Oare chiar nu se poate ssculta muzica mai incet? Sunt sigura ca nici lor nu le fac bine vibratiile la care isi supun organe interne! Poate totusi face Robu un bine, nu numai sa distruga spatiul verde din oras!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*