Ultimele stiri

SCANDALOS Un copil de nouă luni a MURIT la doar o zi după ce a fost externat. Polițiștii au început o ANCHETĂ

copil coma

Caz dramatic într-o localitate din Banat. Un copil de doar nouă luni a murit la o zi după ce a fost externat din spital. Poliștii au început o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de moartea micuțului.

Potrivit Reșița.ro, evenimentul nefericit s-a petrecut în localitatea Obreja din județul Caraș-Severin, copilul fiind găsit fără sulfare de părinți. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că micuțul nu avea urme de violență pe corp.

„Ni l-au dat acasă de la Reșița și ne-au spus că este perfect sănătos. Așa scrie și pe foaia de externare. A mâncat la 5 și la 6 a murit. Am să îi dau în judecată pe toți și o să merg până în pânzele albe pentru copilul meu”, a spus mama băiatului, Mihaela Andrei.

„Polițiștii au fost sesizați de deces și am demarat o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit moartea bebelușului. În cursul zilei de joi, o echipă de medici legiști va efectua necropsia cadavrului și atunci vom ști exact care au fost cauzele morții. Cazul este considerat moarte suspectă, având în vedere vârsta copilului”, a declarat Ancuța Chetan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Reșița nu au dorit să facă niciun comentariu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*