Ultimele stiri

Un crocodil, vedeta expoziției internaționale Banat Agralim, organizată la Timișoara. Ce mai pot admira vizitatorii FOTO

crocodil

Numeroase rase de vaci, oi, iepuri, cai sau porci, utilaje agricole, îngrășăminte, dar și produse “made in Banat” pot fi admirate, începând de astăzi, la Timișoara, în cadrul celei mai mari expoziții din vestul țării dedicate agriculturii.

Expoziția internațională Banat Agralim are loc în curtea Universității de Medicină Veterinară și Științe Agricole, de pe Calea Aradului. Nu mai puțin de 100 de expozanți participă la târg cu scopul de a-și promova produsele și animalele.

De departe cel mai deosebit exponat a fost un crocodil de doar câțiva zeci de centimetri, care a fost admirat de marea majoritate a vizitatorilor. Acest animal costă 600 de euro și a fost adus la expoziție de către un reprezentant al unei firme care comercializează pești exotici.

În cadrul Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Banat Agralim sunt prezente și firme sârbești și românești care prezintă produse tradiționale, specifice zonei Banatului. Nu lipsesc de la eveniment fermierii și producătorii tradiționali, companii, instituții și organizații de profil atât din țară, cât și din străinătate.

Expoziția va fi deschisă până duminică, 1 iunie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*