Ultimele stiri

Un deținut de la Penitenciarul Timișoara a spus cea mai emoționantă poveste la „Românii au talent”

Andrei Grigoriu, din Timişoara, un tânăr deţinut de 30 de ani, a emoţionat o sală întreagă cu o poveste de viaţă incredibila şi un desen impresionant. În 2003, Andrei a fost condamnat la 16 de puşcărie, pentru complicitate la o crima comisa de un prieten. În momentul în care a venit la preselecţiile “Românii au talent”, Andrei mai avea doar două luni de stat în spatele gratiilor deoarece muncise ca să-şi reducă pedeapsa.

În cei 13 ani în care a fost închis, gândurile tânărului s-au îndreptat mereu asupra singurei fiinţe de pe lume care i-a rămas aproape: sora lui.
Andrei a început să-şi spună povestea, le-a dat juraţilor o poza cu sora care l-a tinut puternic în timpul acesta şi a început, cu lacrimi în ochi să picteze chipul fetei. La sfârşit i-a promis tinerei, în faţa juraţilor, că nu o va mai părăsi niciodată. Toţi cei din sala aveau ochii în lacrimi.

Concurentul a primit patru de “Da”, iar în semifianl mai mult ca sigur că va fi un om liber. “Povesteşti frumos pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele”, i-a spus Mihaela Rădulescu, scrie EVZ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*