Ultimele stiri

Un elicopter militar şi un TAB, în parcarea Iulius Mall Timişoara. Ce eveniment are loc FOTO

elicopter militar

Surpriză pentru timişorenii care au avut treabă, astăzi, la Iulius Mall Timişoara. Aceştia au putut admira, în parcarea centrului comercial, un elicopter militar, dar şi un tun şi un TAB. Acestea au fost expuse la Iulius Mall cu ocazia Zilei Armatei Române.

„În a doua zi a seriei de activități dedicate Zilei Armatei avem alături de noi militarii din Forțele Aeriene Române.
Elicopterul IAR 330H PUMA aparținând Escadrilei 712 Giarmăta a aterizat în parcarea din fața complexului Iulius Mall pentru a complet expoziția de armament și tehnică”, transmit reprezentanţii Brigăzii 18 Infanterie „Banat”.

Prezentarea armamentului și tehnicii militare, parada ținutelor și uniformelor, concerte de fanfară și ateliere, acestea sunt doar câteva dintre momentele interesante pregătite de militari, ieri şi azi. De asemenea, militarii şi-au prezentat tehnicile de luptă la lumina torțelor, au defilat prin centrul comercial și au efectuat demonstrații de alpinism. Totodată, toți cei interesați de o carieră militară au aflat mai multe amănunte despre aceasta de la punctul de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*