Ultimele stiri

Un englez a scăpat de puşcărie după ce a fost acuzat de zoofilie. Tânărul a filmat totul

Wayne Brayson

Un englez, în vârstă de 19 ani, a ajuns în faţa judecătorilor după ce s-a filmat făcând sex cu animalul de companiei al iubitei sale.

Fapta acestuia ar fi putut să rămână secretă, dacă tânărul nu ar fi filmat momentul. Iubita acestuia a descoperit imaginile şocante atunci când s-a uitat în telefonul acestuia. După ce a văzut ce s-a întâmplat cu câinele ei, aceasta s-a dus direct la poliţie unde a depus o plângere împotriva iubitului său.

Cu toate acestea, Wayne Bryson nu va merge la închisoare, sentinţa lui fiind de 4 luni cu suspendare. De asemenea, judecătorii au hotărât că acesta nu mai are voie să fie singur cu un animal şi că, pe o perioada de 2 ani, va apărea pe o listă care numeşte toţi infractorii sexuali.

„Am găsit clip-ul şi mi s-a făcut rău. Tremuram şi plângeam. Nu îmi venea să cred. M-aş fi mirat să îl găsesc înşelându-mă, dar să îl prind că face aşa ceva cu câinele meu, este incorect la un cu totul alt nivel. Îmi făceam griji să nu umble cu alte femei, dar se pare că ar fi trebuit să îmi fac griji în privinţa animalului de casă. Ar trebui să fie închis. Dacă în locul câinelui era o persoană ar fi fost la închisoare, dar pentru că e un animal care nu se poate apăra, omul acesta rămâne liber”, a declarat iubita acestuia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*