Ultimele stiri

Un film documentar despre fericire, difuzat în premieră la Timișoara

fericire

“Finding Joe”, un film documentar care relatează drumul eroului, aflat în căutarea fericirii, este noul eveniment la care timișorenii sunt invitați în cadrul Programului Național de Educație pentru Fericire. Documentarul este difuzat, în premieră, în România, iar acțiunea va avea loc pe 22 martie, de la ora 14.00, la Scottish Pub.

Pentru a afla un răspuns la întrebarea „Care este drumul către o viață împlinită”, producătorii au discutat cu oameni excepționali din diferite domenii, precum educație, psihologie sau muzică. Aceștia povestesc despre cum și-au găsit pasiunea și cum au putut să o urmeze, având astfel o viață împlinită din punct de vedere profesional. Filmul este construit pe teoria lui Joseph Campbell privind Călătoria Eroului sau găsirea fericirii.

Difuzarea filmului va fi urmată de o dezbatere și de un atelier cu exerciții despre fericire.

Asociația Inițiativa pentru Fericire, un ONG național, desfășoară Programul Național de Educație pentru Fericire în șase orașe din țară. Scopul programului este înțelegerea factorilor care declanșează fericirea și aplicarea lor în viața de zi cu zi. De asemenea, se urmărește creșterea gradului de fericire a românilor la nivel național.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*