Ultimele stiri

Un focar de infecție din centrul orașului, igenizat de Poliția Locală [FOTO]

Deșeuri, obiecte vechi, haine, ziare și sticle – o pasiune bolnavă care le-a dat mari bătăi de cap unor timișoreni care locuiesc în centrul orașului. Mai exact, o persoana dintr-un bloc de pe strada Sergent Constantin Mușat, pe lângă faptul că a strâns o tonă de deșeuri în propriul apartament, a și ocupat abuziv subsolul imobilului, acestea devenind un adevărat focar de infecție.

Prin pasiunea sa bărbatul a pus în pericol toți locatarii imobilului, căci mizeria era una de nedescris, existând un mare risc de îmbolnăvire. După ce acesta a fost somat în repetate rânduri să vacă curățenie, situația a rămas nerezolvată, așa că Poliția Locală a trecut la fapte.

După ce s-a constatat că  persoana care locuiește în acest apartament are o vârstă înaintată, este bolnavă și nu are posibiliteatea de a lua măsurile de igienizare a locuinței, în data de 14.08.2014  polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului împreună cu locatarii au evacuat deșeurile din respectiva  locație.  S.C. Retim SA a dat, de asemenea, o mână de ajutor! Mai exact, compania a pus  la dispoziția Poliției Locale un recipient pentru depozitarea și transportul acestora.

008 009 014 010

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*