Ultimele stiri

Un licean din Lugoj a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un coleg în curtea şcolii. Cum se apără reprezentanţii unităţii de învăţământ

O nouă violenţă într-o unitate de învăţământ din judeţul Timiş. Un elev de 13 ani, înscris la Şcoala „Eftimie Murgu” din Lugoj, a fost bătut, în această dimineaţă, de un coleg mai mare chiar în curtea şcolii. Liceanul a primit un pumn în stomac, motiv pentru care i s-a făcut rău.

Speriaţi, profesorii au sunat la 112, iar un echipaj de pe ambulanţă s-a deplasat la şcoală, elevul fiind transportat la Spitalul Municipal din Lugoj pentru investigaţii medicale.

„Facem o anchetă internă, după ce stabilim exact cum s-a întâmplat, vom putea da detalii. În timpul unei pauze, un elev a lovit un alt elev, în joacă. Am preferat să chemăm cadre medicale specializate, dar nu este nimic grav”, a declarat pentru Cetăţeanul Daniela Fiat, directorul Şcolii „Eftimie Murgu” din Lugoj.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă, „băiatul a acuzat dureri de burtă, a fost preluat din incinta şcolii şi transportat la spitalul din Lugoj, secţia Urgenţe. Va fi supus mai multor investigaţii medicale”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*