Ultimele stiri

Un nou artist de renume internațional confirmă participarea la JAZZ™. Despre cine este vorba

După Dianne Reeves și Guillaume Perret, încă un artist confirmă participarea la Festivalul de Jazz din Timișoara, JAZZ™, ce se va desfășura în perioada 3-5 iulie 2015. Vorbim de Liv Warfield. Aceasta va veni în orașul de pe Baga alături de NPG Hornz (secţiunea de suflători a uneia dintre cele mai bune trupe formate de Prince).

Prince, legenda pop-rock care a făcut sold-out la Arena O2 din Londra de 21 de ori, prezintă cel mai recent proiect muzical produs: Liv Warfield alături de NPG Hornz.

Liv Warfield este, probabil, unul dintre artiştii cu cea mai mare ascensiune pe scena muzicală şi nu ne referim doar la jazz, R&B sau soul. Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato sau prezenţa la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 – David Letterman, Jimmy Kimel etc. confirmă acest lucru.

Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz va fi un concert de ţinut minte, cu mult jazz, soul şi R&B într-un ritm ameţitor. Concertul va avea loc pe scena JazzTM 2015, în data de 4, iulie de la ora 22:30.

Cei care nu au răbdare sa o vada live pot asculta înregistrarea de la North Sea Jazz 2014, aici:

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*