Ultimele stiri

Un nou club Rotaract în județul Timiș pentru sprijinirea comunității

rotaract buzias

16 tinerii din Buziaș și-au unit forțele și sprijiniți de Clubul Rotary Buziaș au înființat clubul Rotaract Buziaș, în acest sfârșit de săptămână. Membrii acestuia au decis să se implice din dorința de a face proiecte caritabile, de a pune Buziașul în valoare, trecând astfel de la vorbe la fapte în beneficiul comunității din care provin, transmit reprezentanții clubului nou înființat.

“Rotary este cea mai mare organizație neguvernamentală din lume, cu peste 1.200.000 membri. Rotaract este organizația de tineret a Rotary, cu membri cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani. Colaborarea cu rotarienii este unul dintre principalele atuuri pentru serviciul Rotaract în folosul comunității, dar și în dezvoltarea personală și profesională a acestora. Înființarea acestui club Rotaract, alături de înființarea Interact Buziaș în 2013 și înființarea Rotary Buziaș în 2005, închide cercul Rotary în Buziaș. Faptul că există un nucleu de tineri de excepție, dornici de asociere în folosul comunității, nu poate decât să ne ofere un licăr de speranță că, într-o societate unde predomină egoismul, nepăsarea, neimplicarea, mai există semeni dispuși a investi muncă, timp, efort, bani și dăruire pentru binele comunității”, a declarat Ilie-Lucian Stoinel, președinte Rotary Buziaș 2013-2014.

Ceremonia de chartere a clubului a fost încheiată cu Balul Caritabil al Primăverii, organizat de Rotaract și Interact Buziaș. Cei care doresc să fie alături de Rotary și Rotaract o pot face printr-un demers simplu, dar important: direcționarea a 2% din impozit către Rotary Buziaș prin depunerea formularelor 230 sau 200.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*