Ultimele stiri

Un nou loc de joacă a fost modernizat în Timișoara! De ce facilități se pot bucura micuții [FOTO]

O nouă săptămână, o nouă inaugurare, la Timișoara. Primarul Nicolae Robu a inaugurat de această dată un loc de joacă aflat pe strada Dunărea.  Acesta a fost modernizat pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp, iar acum micuții se pot bucura pe lângă aparatele de joacă recondiționate de mese pentru tenis de masă, o groapă de nisip și de un mini-teren de baschet.

„În cadrul preocupărilor noastre de îmbunătățire a condițiilor de trai în toate cartierele orașului am reabilitat acest spațiu de joacă pe o suprafață de 1500 mp. A fost construit acest teren de baschet, apoi a fost recondiționate echipamentele de joacă, s-a turnat tartan pentru o mai buna aterizare de pe aparate și s-au reamenajat aleile”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei s-a întrecut în această dimineață și în aruncări la coșul de baschet cu micuții prezenți în parc, și chiar a stat de vorba cu câțiva părinți ai acestora, care i-au sugerat că în zonă ar fi nevoie și de un loc special amenajat pentru cei care doresc să-și plimbe câinii, căci nu este tocmai în regulă ca patrupedele și cei mici să împartă același spațiu de joacă.

Valoarea totală a lucrărilor este de 120.000 de  lei și banii provin de la bugetul local.

DSC_1007 DSC_1012 (1) DSC_1015 DSC_1018 DSC_1026 DSC_1051

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*