Ultimele stiri

Un nou “marș pentru viață”, la Timișoara. Când va avea loc protestul împotriva avortului

mars pentru viata

Marșul pentru viața a ajuns la a patra ediție. Evenimentul are loc simultan în cel puțin 25 de orașe din țară și va avea ca moto, în acest an, “să fim o voce pentru cei fără glas”.

În Timișoara se va desfășura în 22 martie 2014, cu pornire la orele 12.00 din Parcul Carmen Sylva, din fața Bisericii Sf. Maria Regina Păcii. Traseul este: str. V. Onitiu, Bd. M. Viteazul, Bd. Regele Ferdinand, Bd. C.D. Loga, Bd. Revolutiei din 1989, discursuri finale și moment artistic în fața Prefecturii.

Scopul acțiunii este afirmarea dreptului la viață pentru toate ființele umane, începând cu momentul concepției și, totodată, susținerea familiei tradiționale, temelia unei societăți solide, sănătoase și prospere.

“Marșul pentru Viață demonstrează că încă există resurse umane sănătoase și dătătoare de speranță în țara noastră, care nu pot să accepte legea nedreaptă prin care se îngăduie și se încurajează uciderea pruncilor nenăscuți, fertilizarea in vitro și dispunerea libertină asupra vieții pe cale să se nască””, transmit organizatorii.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*