Ultimele stiri

Un nou nume la JAZZ™: Guillaume Perret

Apariţie de excepţie pe scena Festivalului JAZZ™! Este vorba despre Guillaume Perret , o adevărată gură de aer proaspăt pe scena mondială de jazz, membru al unui grup select de muzicieni care fascinează publicul prin sunetele create.

Guillaume este cunoscut pentru că creează un amalgam inovativ de jazz contemporan, funk și metal. O muzică hibridă, ce stârnește senzații și lasă imaginația să zboare liberă. Rezultatul a doi ani de muncă intensă alături de Jim Grandcamp (chitară), Philippe Bussonnet (bas) și Yoann Serra (baterie / sampler), Perret este un produs cu o dinamică imensă și sunete dincolo de așteptări ce a ajuns deja pe scenele renumite ale unor festivaluri precum London Jazz Festival, Jazz sous les Pommiers și Jazz à Vienne și a călătorit cu muzica sa în Austria, Anglia, Franța, Germania, Belgia, Polonia, Bulgaria, Letonia, Cehia, Italia, Elveția, Statele Unite ale Americii dar și India, Tailanda, Vietnam, Argentina, Chile, Uruguai, Senegal, Coasta de Fildeș și Australia.

Cei care au apreciat concertul lui Ilhan Ersahin alături de Istanbul Sessions din cadrul JazzTM 2013 vor fi încântați de prestația quartetului condus de Guillaume Perret în data de 5 iulie 2015 în deschiderea concertului Diannei Reeves.

JAZZ™ se va desfășura anul acesta la Timișoara în perioada 3-5 iulie. La primele 2 ediții, JAZZ™ a adus la Timișoara nume precum Richard Bona, Kurt Elling, David Murray și Macy Gray, Terri Lyne Carrington / Lizz Wright, Al Jarreau, The Cat Empire și Anoushka Shankar, o parte dintre aceştia, în premieră în România.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*