Ultimele stiri

Un nou partid are filială în Timș! PND vrea confiscarea averilor corupților și acuză PNL de plagiat

Partidul Național Democrat are filială în Timiș. Este prima filială din țară, iar membrii partidului spun că se ghidează după princpii clare. Vor confiscarea averilor celor corupți, salarii de judecători pentru medici, de angajați ai MAI pentru profesori și alocații mai mari. În plus, național-democrații acuză PNL de plagiat.

PND și-a lansat filiala din Timiș, joi, la Timișoara. Membrii fondatori ai partidului Cătălin Daniel Fenechiu, Liliana Mincă, Ştefan Dalca, Ştefan Burlacu, Mihai Deaconu şi Mihai Cristinel au fost cei care au prezentat viziunea după care se va ghida formațiunea.

Conform acestora, noul partid va promova oameni curați, nu va susține mărirea ajutorului social și va pleda pentru măriri salariale și confiscarea averilor celor ce nu pot demonstra cum le-au strâns. În plus, membrii fomrțiunii vor susține mărirea alocației copiilor.

În acest context, deputatul Liliana Mincă acuză că PNL a furat copy-paste proiectul depus la Parlament de către PND, și care a fost respins.

“Proiectul nostru a fost respins, iar apoi PNL-ul a venit cu un alt proiect identic, copy-paste. Noi vom vota acest proiect chiar dacă pe al nostru l-au respins deși era identic”, a spus Mincă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*