Ultimele stiri

Un nou salon de lux modernizat la Clinica de Chirurgie Vasculară din Timișoara cu sprjinul comunității

clinica de chirurgie vasculara

Nouă din cele zece saloane ale Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara au fost renovate, într-an an și cinci luni, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare. Astfel, medicul Mihai Ionac, șeful clinicii, a demonstrat că dacă ai ambiție se pot transforma lucruri chiar dacă lucrezi într-un spital de stat.

Astăzi, a fost inaugurat ultimul salon renovat, după ce o firmă privată din Timișoara a donat 45.000 de lei. Această donație este una remarcantă, a treia ca mărime după donația Consiliului Județean Timiș în valoare de 200.000 lei și a Mitropoliei Banatului în valoare de 45.000 lei .

An de an, tot mai mulți pacienți se adresează acestei clinici, astfel încât, în prezent, personalul secției asigură îngrijirea a peste 5.000 pacienți, efectuând mai mult de 2.000 de operații pe an. Operațiile previn accidentele vasculare cerebrale sau amputațiile de membre.

Modernizările noului salon finalizat astăzi includ alarmă pentru asistentă, lumina individuală la fiecare pat, băi complet amenajate, cu accesorii pentru persoane cu dizabilități, cu alarmă în interiorul băii, parchet, uși noi și instalație electrică complet refăcută.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*