Ultimele stiri

Un nou târg de adopţii canine, la Timişoara. Unde are loc evenimentul

caine

La Timişoara se organizează un nou târg de adopţii canine sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă!”. Astfel de evenimente au loc de două ori pe lună, fiind promovaţi câini microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi, proveniţi din adăpostul de animale al societăţii „Danyflor”. Nu lipsesc de la târg nici pisicile.

Târgurile de adopţie sunt organizate de Primăria Municipiului Timişoara împreună cu societatea „Danyflor”. În cadrul manifestării, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor celor interesaţi privind modul de îngrijire a animalelor de companie şi legislaţia specifică în vigoare.

Programul de adopţii din acest an a început în data de 21 februarie, la sediul adăpostului situat pe DN 59 km 12 +200, până în prezent fiind organizate patru târguri în cadrul cărora au fost adoptate 29 de animale de companie.
Pentru a avea parte de cât mai mulţi vizitatori, mărind astfel şansele căţeilor de a-şi găsi un stăpân, lunar, aceste manifestări vor avea loc şi în cartierele municipiului Timişoara.

Astfel, timişorenii sunt aşteptaţi vă în data de 04 iulie, în Parcul Adolescenţilor, între orele 10.00 – 14.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*