Ultimele stiri

Un nou târg de turism, la Timișoara

vacanta

Destinatii de vis în țări exotice, croaziere de lux, weekend-uri în capital europene, pachete turistice all inclusive, dar și oferte aproape de casă, în România! Toate le puteți găsi în cadrul unui nou târg de turism “Shop-ul de vacanță”, eveniment ce are loc la începutul lunii aprilie, în Iulius Mall Timișoara.

Agențiile de turism și hotelurile din țară și străinătate și-au pregătit ofertele pentru vara lui 2014, timișorenii fiind invitați să îți aleagă destinația de vacanță la târgul de turism care  a ajuns la ediția 13. Pe toată perioada târgului, agenţiile de turism și peste 35 de pensiuni din diverse zone turistice ale României, te așteaptă cu reduceri de până la 50% pentru: Paște, 1 Mai și sezonul estival.

În plus, ai șansa de a pleca gratuit în Tenerife! Cum? Participând la tombola din cadrul Shopului de Vacanță! Norocosul câștigător va petrece 7 zile în Tenerife. Tot la tombolă, agenția As Tour oferă un sejur de 7 nopți, pentru 2 persoane, cu transport inclus, în Grecia. De asemenea, iubitorii de escapade aproape de Timișoara au posibilitatea de a câștiga 5 zile de relaxare la pensiunea Gasthof Tirol din Văliug.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*