Ultimele stiri

Un nou târg pentru medicii care doresc să lucreze în străinătate, la Timișoara

Numeroși angajatori care oferă locuri de muncă pentru cadrele medicale din județul Timiș vor fi prezenți, din nou, în orașul de pe Bega, pentru prima dată în acest an, în cadrul târgului Cariere în Alb. Evenimentul are loc la data de 22 martie la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”, clubul Hyperion, între orele 10.00 – 16.00.

Târgul Cariere în Alb a ajuns la cea de-a zecea ediție, fiind focusat în special pe recrutarea de medici rezidenți și specialiști, asistenți, stomatologi și kinetoterapeuți. Nu în ultimul rând, sunt vizați și studenții, farmaciștii, cercetătorii sau moașele.

Intrarea este liberă, candidații sunt sfătuiți de către organizatori să aibă la ei un CV actualizat. Ofertele de angajare sunt valabile pentru țări precum Germania, UK, Irlanda, Franța, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria și Orientul Mijlociu.

Posturile vacante sunt pentru toate specialitățile medicale și pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenți și medici rezidenți și ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialiști, incluzând cursuri de limbi străine și consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*