Ultimele stiri

Un nou tronson al Michelangelo, strada Orion și Musicescu, ar putea fi finalizate până la sfârșitul lunii. Ce spune Nicolae Robu

Nicolae Robu

Deși plecat în concediu, primarul Nicolae Robu “amenință” în continuare cu darea în folosință a mai multor tronsoane de drum din Timișoara! Este vorba despre bretelele de legătură Aleea FC Ripensia – Bd. Coposu și Bd. Coposu – Podul / Bd. Michelangelo, dar și cele de pe strada Orion și Musicescu.

De săptămâni bune, Robu le tot promite timișorenilor că lucrările pe aceste troansoane vor fi finalizate, dar iată că până acum nu s-a întâmplat nimic.  Eșecul a fost pus în seama vremii nefavorabile, care nu le-a permis muncitorilor să-și facă treaba. Dar dacă vremea s-a îndreptat, se pare că nu mai are cine să pună bete în roate lucrărilor, așa că acestea ar trebui finalizate până la sfârșitul lunii. Cel puțin asta speră edilul-șef al Timișoarei, care abia așteaptă inaugurarea lor.

“În sfârșit, o serie considerabilă de zile bune de lucru pe șantierele Timișoarei!

Deși aflat, încă, departe, am cerut constructorilor să profite de aceste zile bune cu o mobilizare pe măsură. Sper ca până la sfârșitul lunii August, la Michelangelo să dăm în folosință, în formă finală, încă două segmente din lucrare, bretelele de legătură Aleea FC Ripensia – Bd. Coposu si Bd. Coposu – Podul / Bd. Michelangelo (evident, între timp, pe acest șantier, se va avansa cu dislocarea de pământ din subpasaj și realizarea tronson cu tronson a fundației din beton armat a subpasajului, subpasaj care, iată, prinde tot mai mult contur, în pofida atâtor fabulații și speranțelor (!!!) fabulatorilor)

Sper, de asemenea, ca tot până la sfârșitul lunii August, să finalizam alte două lucrări de anvergură și grad mare de beneficitate, cele de pe str. Orion, respectiv de pe str. Muzicescu (tronsonul Calea Girocului – Calea Urseni, carosabil plus trotuare)”, a apreciat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*