Ultimele stiri

Un parc din Timişoara a fost reabilitat. Cum arată după ce au fost scoase de aici mormane de gunoi

Parcul Hunedoara

Un parc din Timişoara a fost reabilitat, iar astăzi, oficialii Primăriei au venit la faţa locului pentru a-l inaugura oficial. Lucrările au fost finalizate acum două săptămâni, iar aici au fost plantate flori, gard viu, şi au fost aduse bănci.

„Acest spaţiu verde arăta foarte rău înainte. Am considerat că şi acest spaţiu, ca şi altele din oraş, trebuie să aibă un cu totul alt tratament şi o cu totul altă faţă şi, drept urmare, am demarat lucrările de amenajare. Acestea constă în plantarea unor plante ornamentale, realizarea unui sistem de irigare, au fost montate bănci, coşuri de gunoi şi s-au cosmetizat copacii şi, evident, în primul şi în primul rând, s-a făcut igienizarea zonei. Pe margine s-a plantat gard viu. Cred că cetăţenii din zonă se bucură să aibă, acum, un loc frumos aici, chiar în mijlocul zonei, şi vom continua să facem şi alte amenajări aici”, a afirmat primarul Nicolae Robu despre Parcul Hunedoara.

DSCF1915

Fondurile necesare pentru reabilitarea parcului au fost de aproximativ 100.000 de lei, din care 5.000 de euro au fost primiţi printr-o sponsorizare din partea Cramelor Recaş.

Edilul a declarat că ia în calcul şi posibilitatea de a amenaja şi un spaţiu de joacă în această zonă.

„A venit o doamnă cu o fetiţă şi şi-a exprimat dorinţa de a avea şi un loc de joacă pentru copii. Acum, spaţiul de aici nu e foarte mare, are 2200 de mp, dar o parte a acestei zonei poate fi folosită pentru a amenaja un loc de joacă”, a mai spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*