Ultimele stiri

Un poliţist din Timiş a refuzat 250 de euro oferiţi drept mită

bani

Agentul de poliţie din cadrul Secţiei 1 Timişoara a sesizat ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie care au efectuat flagrantul, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

În fapt, la data de 20 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un bărbat de 54 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,70 mg/l. Cel în cauză a insistat să-i ofere agentului de poliţie o sumă de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal.
Ca urmare a denunţului formulat, în aceeaşi zi, ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Timiş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul  fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 250 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.
După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Timiş.
Agentul de poliţie executa serviciul în patrulă mixtă, împreună cu un subofiţer din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*