Ultimele stiri

Un prim pas în combaterea mizeriei de la Gara de Nord. Polițiștii locali au somat CFR!

gara

Polițiștii locali nu au mai trecut cu vederea mizeria care tronează în zona Gara de Nord și au împărțit somații și amenzi în stânga și în dreapta. Ca urmare a controlului demarat la inițiativa primarului Nicolae Robu, polițiștii au luat o primă serie de măsuri în ceea ce privește respectarea legislației în zonă.

În incinta Gării de Nord s-au constatat o serie de nereguli, asfel că au  fost întocmite opt procese verbale de constatare la faţa locului şi au fost stabilite măsuri cu termen, pentru curăţarea şi  transportul deşeurilor vegetale şi urbane din zona liniilor, colectarea şi să transportul deşeurilor, dezinfecţia spaţiilor din clădire, deratizarea triajul în zona liniilor nefuncţionale, spălarea geamurilor şi înlocuirea celor sparte etc

În acest demers polițiștii și-au îndreptat atenția și către cei care își desfășoara actvitățile în aceasă zonă. Taximetrisții care nu au respectat legislația au fost amendați, la fel ca și cei care dețin sociețăți comerciale în zona Gării.

Poliția locală anunță că va face verificări pentru a se stabili în ce măsură termenele acordate au fost respectate și pentru a se lua măsurile legale care se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*