Ultimele stiri

Un prim pas: Robu și constructorul de la Lenau și-au dat mâna. Când ar putea reîncepe lucrările?

Lucrurile ar putea intra pe un făgaș normal în ceea ce privește reabilitarea Liceului Lenau. N-o spune primarul Nicolae Robu de această dată, ci chiar reprezentanții firmei Kasdum, cei ce se ocupă de lucrare. Aceștia au avut o nouă discuție cu edilul și au ajuns la o primă înțelegere: Robu va depune proiectul revizuit la ADR până în data de 25 aprilie, iar constructorul va da jos bannerele afișate pe clădire.

„În cursul zilei de astăzi am fost din nou convocați la o discuție cu domnul primar Nicolae Robu pentru a ieși din impas-ul în care am intrat în urmă cu câteva zile. Spre surprinderea și bucuria noastră la această discuție domnul primar a venit singur, neînsoțit de “specialiștii” din Primărie, probabil din cauză că a realizat că aceștia îl dezinformează sistematic. Din punctul nostru de vedere discuțiile au fost constructive. Domnul primar și-a luat angajamentul ca până la data de 25.04.2015 va depune proiectul revizuit la ADR pentru a putea începe din nou lucrul, iar noi ne-am luat angajamentul să îndepărtăm cele două bannere de pe clădirea Liceului Lenau. Spunem “Doamne ajută!” că la această întâlnire domnul Nicolae Robu a venit singur, neînsoțit!”, transmit reprezentanții constructorului.

Vă reamintim că în data de 1 aprilie constructorul ce reabilitează clădirea Liceului Lenau a sistat lucrările pe motiv că în proiectul tehnic au existat o mulțime de greșeli. Acestea au fost recunoscute și de primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*