Ultimele stiri

Un singur șofer a protestat ieri, la Timișoara, împotriva majorării RCA-ului

masini

Protestul pus la cale pe rețeaua de socializare, împotriva majorării RCA-ului, a eșuat la Timișoara. Un singur șofer a claxonat marți, la prânz, în Piața Mărăști.

„Șoferi din România, uniți-vă! În Piața Mărăști, oprește-te și claxonează! Să se audă până la București când ne cerem drepturile! Să facem claxoanele noastre să răsune în toată țara timp de 30 de secunde, începând de la 11:00:00 până la 11:00:30, ca să marcăm o zi a noastră, a șoferilor, să protestăm față de abuzurile hoților din asigurări și din politică, să spunem tinerilor șoferi că prețul pe care îl vor plăti de la 1 ianuarie 2015 pentru o poliță RCA este un ABUZ!”, anunțau organizatorii mișcării de la Timișoara pe rețeaua de socializare.

Singurul șofer care a participat la protest a dat câteva ture în jurul sensului giratoriu, în speranța că va reuși să-i mobilizeze și pe ceilalți conducători auto, dar fără niciun rezultat.

Vă aducem la cunoștință că pe parcursul acestui an, firmele de asigurări au majorat prețul polițelor pentru tinerii sub 30 de ani, chiar si cu 250%.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*