Ultimele stiri

INEDIT Un SMARALD de 3 kilograme va putea fi admirat la Iulius Mall. Ce eveniment are loc

smarald

Un smarald cu o greutate de peste trei kilograme va putea fi admirat de către timișoreni la Iulius Mall, la finalul acestei săptămâni, în cadrul EXPOMINERALIA, cea mai mare expoziţie de pietre preţioase şi semipreţioase din Timişoara. Evenimentul va avea loc în perioada 4 – 7 septembrie, la demisolul mall-ului şi va reuni o colecţie impresionantă de bijuterii şi numeroase alte obiecte realizate din minerale aparte.

Timp de patru zile, vizitatorii târgului vor putea alege dintr-o colecţie de peste 150.000 de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni, create din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, provenite din peste 50 de ţări ale lumii, inclusiv din România.

Vedeta EXPOMINERALIA va fi un smarald impunător, cu o greutate de peste trei kg, foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Printre alte piese rare care vor fi expuse se numără: spinelul roşu, rubine, safire şi, pentru prima dată, diamante. La târg vor fi prezentate şi păpuşi matrioşka, icoane, accesorii, brăţări, coliere, cercei şi alte obiecte din lemn, pentru care s-au utilizat peste 30 de tipuri de esenţe. Pe lângă acestea, vor fi şi decoraţiuni realizate din cristale de sare din Himalaya, care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*