Ultimele stiri

Un șofer perseverent. Polițiștii l-au prins de două ori în aceeași noapte la volanul unui autoturism neînmatriculat și fără a avea permis de conducere

Un bărbat în vârstă de 33 de ani nu a știut că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Acesta a fost depistat de poliţişti, de două ori în aceeaşi noapte, conducând un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere. Autoturismul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Ghinionul bărbatului a făcut ca prima dată să fie oprit pentru control în localitatea Deta. Poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, așa că bărbatului i-a fost întocmit dosar penal. Autoturismul a fost asigurat şi lăsat într-o parcare amenajată.

Surpriza a venit câteva ore mai târziu, când bărbatul a fost depistat și de poliţiştii Secţiei 3, în timp ce conducea acelaşi autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie, din Timișoara.

Şi de această dată bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile comise.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*