Ultimele stiri

Un sondaj al CNN arată că majoritatea ucrainenilor este loială Uniunii Europene, nu Rusiei. Cum îl văd ucrainenii pe Vladimir Putin

Vladimir Putin

Postul de televiziune american CNN a întocmit un sondaj de opinie pentru a vedea exact modul în care ucrainenii se raportează la criza din ţara lor şi pentru a primi mai multe informaţii despre modul în care este perceput preşedintele rus, Vladimir Putin. Rezultatele sondajului au fost acum publicate, iar, conform acestora, majoritatea ucrainenilor îşi dorește ca ţara să facă parte din UE, nu din Rusia. Mai mult, statistica arată faptul că Vladimir Putin este considerat de ucraineni ca fiind un om periculos.

La sondajul CNN au participat 1000 de persoane, care pe lângă dorinţa de a face parte din Uniunea Europeană, au susţinut că doresc continuarea de sancţiuni împotriva Rusiei, scrie Mediafax.

De asemenea, se pare că ucrainenii îl văd pe Vladimir Putin ca fiind un om foarte puternic, în timp ce preşedintele american, Barack Obama, este considerat un lider prietenos.

În sondaj, 56% dintre participanţi s-au declarat loiali Uniunii Europene, în timp ce 22% spun că sunt loiali Rusiei. Dintre participanţii la sondaj, 19% au afirmat că nu susţin nici UE, nici Rusia, iar 3% nu au ştiut ce să răspundă la această întrebare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*