Ultimele stiri

Un student pasionat de informatică a calificat Universitatea Politehnica din Timișoara la o prestigioasă competiție internațională

andrei heidelbacher

Andrei Heidelbacher, înscris în anul întâi la Facultatea de Automatică și Calculatoare, a obținut o nouă performanță și îi face pe reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara să fie mândrii că au un astfel de student.

De curând, studentul s-a calificat, împreună cu echipa sa, la faza finală a celei mai prestigioase competiții mondiale de programare pentru studenți, ACM ICPC (Association for Computing Machinery International Collegiate Programming Contest). Calificarea pentru această competiție a avut loc la București, iar finala concursului se va desfășura anul viitor, între 16 și 21 mai, în Marrakesh, Maroc.

Andrei are deja în palmares numeroase medalii de aur, argint și bronz obținute la olimpiade internaționale de informatică. De asemenea, a obținut și premii la concursuri de programare organizate de UPT, ca de exemplu la concursul „Alexandru Rogojan”, realizat de Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*