Ultimele stiri

Un tânăr de 23 de ani a fost surprins de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgea articole vestimentare

masina politie

Un tânăr de 23 de ani a fost surprins de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgea articole vestimentare. Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Arad, bănuit de comiterea unui furt din societate comercială.

La data de 29 mai a.c., cel în cauză a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare a căror valoare nu a fost achitată.

Prejudiciul în valoare de peste 1000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*