Ultimele stiri

Un tânăr de 26 de ani bănuit de furtul unui autoturism a fost reținut de polițiști

Un tânăr de 26 de ani bănuit de furtul unui autoturism și conducerea acestuia pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere, a fost identificat de polițiștii timișeni. S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Secției 8 Rurale Deta – Post Poliție Banloc au depistat un tânăr de 26 de ani, din județul Arad, bănuit de furtul unui autoturism.

În fapt, la data de 27 octombrie a.c., acesta ar fi sustras un autoturism parcat pe raza localității Banloc, proprietarul lăsând cheile în contact.

În urma investigațiilor, polițiștii au depistat autoturismul, care ar fi fost abandonat de bănuit în momentul în care a rămas fără combustibil, pe raza municipiului Timișoara.
Totodată, efectuând verificări în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

S-a procedat la reținerea pentru 24 ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*