Ultimele stiri

Un tânăr din Kosovo a încercat să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean din Kosovo, ce intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.
În data de 19.04.2016, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia migraţiei ilegale, au observat o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanei şi conducerea ei la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este D.L., în vârstă de 26 de ani, cetăţean din Kosovo, care a declarat că a încercat să intre ilegal în România, pe la frontiera verde, întrucât nu îndeplinea condiţiile legale de intrare în ţară.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*