Ultimele stiri

Un tânăr le-a arătat polițiștilor cât de “smecher ” este! Trei infracțiuni într-o singură noapte

poliție

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr de 18 ani din Carani! Băiatul a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Noaptea trecută polițiștii rutieri poliţiştii l-au oprit pe tânăr pentru un banal control pe Bulevardul Republicii din Timișoara. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 18 ani, din localitatea Carani, judeţul Timiş, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Totodată, oamenii legii au stabilit că autoturismul condus de către acesta nu este  înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.

Acum, tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul nu număr fals de înmatriculare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*