Ultimele stiri

Un timișorean a fost INTERZIS de o CASĂ DE PARIURI. Motivul este HALUCINANT

Exista o categorie de pariori de care toti incearca sa scape prin diverse cai sau scapari ale regulamentelor. Denumiti in limbajul lor „sharks” (rechini) sau „sharp bettors” (pariori isteti), acestia provin de cele mai multe ori din mediile financiare, bursiere sau statistica.

Predispuse unor astfel de atacuri sunt casele de pariuri cu echipe slabe de management al riscului sau care intarzie sa balanseze cota in functie de cum se pariaza pe un eveniment. Tot aceste case de pariuri mai au si scapari de cota, atribuind unui anume pronostic o cota cu cateva procente mai mare decat ar trebui. Este ceea ce asteapta pariorii profesionisti: o cota mai mare decat sansele reale de reusita a acelui pronostic inseamna obligatoriu profit pe termen lung.

Este şi cazul lui Cristi Lefter, care alaturi de cativa prieteni cu multa experienta in domeniu joaca in Timisoara. Cristi joaca bilete cu evenimente care au valoare din punctul de vedere al cotelor. Nu castiga in fiecare zi pe aceste cote, insa pe termen lung el si prietenii sai fac un profit frumusel din acest stil de pariere.

Pariorul a primit insa interzis de la Mozzart! O circulara a fost trimisa in agentiile Mozzart din Timisoara, iar toti operatorii sunt instiintati sa verifice biletele jucate de Cristi Lefter personal sau prin interpusi. Informarea speciala a fost trimisa pentru un singur parior, Cristi Lefter!

„Mie nu imi mai dau voie sa joc la ei pentru ca reusesc sa castig mai des decat restul pariorilor”, a declarat Cristi lefter pentru Ponturi Bune.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*