Ultimele stiri

Una dintre afacerile Nicoletei Voica, luată în vizor de viceprimarul Traian Stoia [FOTO]

casa funerara

Una dintre afacerile cunoscutei cântărețe de muzică populară, Nicoleta Voica, a fost luată în vizor de conducerea Primăriei Timișoara. Mai exact, este vorba despre o casă funerară pe care aceasta a deschis-o într-un imobil din zona Traian. Vecinii s-au plâns că nu sunt de acord să împartă curtea cu…o casă funerară. Viceprimarul Traian Stoia susține că nici actele respectivei afaceri nu sunt chiar în regulă.

„Am primit o informare în urma unei reclamaţii făcute de o doamnă de pe strada Titel Petrescu nr. 5, unde poliţiştii au constatat existenţa unei case mortuare, „Pios Omagiu”, amenajată în partea stângă a imobilului, imobilul având curtea împărţită de o împrejmuire în două părţi. Doamna care a reclamat această situaţie locuieşte în clădirea de peste acest gard, această împrejmuire… La data controlului, domnul Riteş Nicu, reprezentant al firmei care are această afacere în clădire, nu a reuşit să facă dovada deţinerii autorizaţiei de construire pentru împrejmuirea existentă, el promiţând că va prezenta documentele solicitate în 26 iunie. Nu le-a prezentat.”, a declarat Stoia.

Stoia mai spune că acest act nici măcar nu a fost emis de primărie. Singurul pas făcut spre deschiderea acestei afaceri a fost primirea certificatului de urbanism de la Primărie, dar acesta este doar un prim pas.

“Obținerea certificatului de urbanism a fost doar primul pas, dar s-a făcut acea compartimentare a curții și, în plus, activitățile acestea au un anume specific și trebuie autorizate de Direcția de Sănătate și alte organisme”, a mai adăugat Stoia.

Viceprimarul susține că în acest caz ar putea fi declanșate chiar și cercetări de natură penală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*