Ultimele stiri

O presupusă victimă, care se află pe lista celor morți în Spania, a fost găsită în viață la Becicherecu Mic

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că sunt opt români decedați, însă până acum au fost confirmate doar două victime: un tânăr de 27 de ani din Jimbolia şi o femeie de 51 de ani din Timişoara.

Din primele informații, familia care se afla în microbuz,  formată din doi soţi şi doi copii, se pare că este din Giroc. Contactat telefonic de Timișoara Online, Ionel Toma, primarul comunei, ne-a mărturisit că nu are încă informații oficiale.

„Nu știu ce să vă spun despre cazul acesta, încă nu mi s-a comunicat nimic oficial. Aștept un răspuns oficial de la Ministerul Afacerilor Externe. În principiu, din alte surse, ar fi vorba de doi adulți și doi copii care au locuit în Giroc, dar ei provin din altă localitate, localitatea Gelu, din județul Timiș. Nu știu cine sunt, dar sunt ai noștri, ne pare rău, ne alăturăm familiei și tuturor celor care i-au cunoscut.”

Una dintre presupusele victime care se află pe listă, a fost găsită în viață, acasă

Primarul din Becicherecu Mic, Ovidiu Rusu, ne-a declarat că după ce a primit o listă cu presupusele victime ale accidentului, a început căutările, însă mare i-a fost mirarea să constate că persoana care figura pe lista era acasă.

„Am primit o listă cu presupusele victime ale accidentului. Apărea pe listă o persoană din Becicherecu Mic. Am căutat-o, este în viață. Ne-am interesat de ce apare pe listă, pentru că lista a fost emisă de cei de la Wizz Air. Ne-au confirmat că persoana respectivă a avut o programare, de fapt o rezervare pentru respectivul zbor, dus-întors, și nu a mai plecat. Ăsta este motivul pentru care apare pe listă. Momentan, din ce știm noi, pe raza localității nu avem nicio victimă”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*