Ultimele stiri

Universitatea de Vest a creat legături puternice cu mediul de afaceri

marilen pirtea

Universitatea de Vest din Timișoara a acordat, astăzi, titlul de Doctor Honoris Causa Marianei Gheorghe, directorul OMV Petrom. Astfel, reprezentanții instituției de învățământ superior din orașul de pe Bega și-a creat o legătură foarte puternică cu mediul economic din țara noastră.

“Sunt convinsă că prin programele pe care noi le dezvoltăm în relațiile cu universitățile și mediul academic în ansamblu vom continua să identificăm proiectele în care să ne implicăm, împreună cu minunatul corp academic și entuziasmul studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara, în realizarea unor obiective de interes comun”, a declarat Mariana Gheorghe, în cadrul ceremoniei în timpul căreia a primit această distincție.

“Conferind titlul de Doctor Honoris Causa doamnei Mariana Gheorghe, Universitatea de Vest din Timișoara stabilește noi parteneriate puternice cu mediul de afaceri, parteneriate al căror beneficiar să fie comunitatea academică, prin implicarea cadrelor didactice și a studenților în proiecte de anvergură. Avem aproape oameni puternici și împreună putem realiza lucruri importante pentru comunitate”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*