Ultimele stiri

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul înscrierilor în cadrul admiterii din această vară. Câte locuri sunt la buget

universitatea de vest

73 de specializări de licență, 90 de programe de master și cinci specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană) îi așteaptă pe toți cei interesați să urmeze o facultate sau să își continue studiile superioare prin înscrierea la master, la Universitatea de Vest din Timișoara.

„Oferta Universității este una pliată pe necesitățile pieței actuale. Pregătim specialiști cu căutare pe piața muncii, în cele mai diverse domenii. Oferim mai mult decât o carieră. Așa cum am mai spus, la Universitatea de Vest din Timișoara construim cariere, formăm caractere. Oferim, astfel, acel plus de competitivitate necesar pentru a răzbate pe piața muncii, fie ea locală, națională sau internațională”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Pentru acest an sunt disponibile la licență un număr de 2.040 de locuri la buget și 3.667 la taxă. În cazul studiilor masterale, Universitatea de Vest a scos la concurs 1.150 la buget și 2.858 la taxă.

Vă reamintim că Universitatea de Vest din Timișoara deschide centre de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale în Deva, Reșița și Dr. Tr. Severin. Acestea vor funcționa în perioada 15 – 17 iulie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

Întregul proces de admitere se desfășoară până pe 30 iulie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*