Ultimele stiri

Universitatea de Vest din Timișoara, amendată pentru discriminarea unui fost profesor UPDATE ce spun reprezentanții UVT

radu golban

Un fost cadru didactic asociat al Universităţii de Vest din Timişoara, Radu Golban, care reclamase universitatea la CNCD după ce i-a fost retras dreptul de a preda „din cauza activităţii sale publicistice”, spune că instituția a fost amendată de Consiliu cu 2.000 de lei pentru discriminare.

„În iulie anul trecut am depus plângerea, mi-au spus că nu au mai avut un caz similar. Am aşteptat un an şi am pierdut toate speranţele în privinţa acestei decizii. CNCD a constatat discriminarea în cazul meu, pe motive politice, şi a amendat UVT cu suma de două mii de lei”, a declarat Radu Golban.

Reprezentanţii Universităţii de Vest din Timişoara au declarat, că nu au primit, până luni, decizia CNCD şi că aşteaptă o comunicare oficială în acest caz. „Aşteptăm o comunicare oficială după care vom formula un răspuns în privinţa deciziei CNCD”, a declarat Florin Jurca, purtătorul de cuvânt al Universităţii de Vest din Timişoara, scrie Realitatea.

UPDATE: Reprezentanții Universității de Vest din Timișoara nu au dorit să facă nicio declarație referitoare la acest subiect, cel puțin până nu vor primi o adresă oficială din care să rezulte că aceasta este decizia Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*